Röster.

Utvärderingar och referenser.

Det var en lättillgänglig föreläsning och att blandningen av teori och workshop var perfekt avvägd. Föreläsningen väckte mycket diskussionslust!

Summasummarum var detta den mest relevanta utbildningsdagen jag haft i mitt yrkesliv.

Workshoppen gav många funderingar över hur jag beter mig och hur det kan uppfattas av andra. 

”Jag är glatt överraskad och jättenöjd med dagen. Frida är en fantastisk föreläsare. Hon konkretiserade detta svåra och lite abstrakta ämne på en nivå som gör det lättare att ta till sig – utan att för den delen komma med pekpinnar. Och självklart väckte hon en hel del tankar och funderingar. Bara positiva tillrop från mig!” Anställd, Förvaltningsrätten Malmö

Referenser:

Cajsa Linderoth, Folkrörelseutvecklare på Hyresgästföreningen, Region Bohuslän, Älvsborg, Skaraborg

Som tidigare kollega på Sensus har jag i min roll som verksamhetsutvecklare med inriktning mångfald under flera år haft ett givande och utvecklande samarbete med Frida när det gäller mångfaldsutbildningar. Frida har hjälpt mig se de normer jag anpassar mig till i mitt dagliga liv och inte minst ifrågasätta dem. Du som anlitar Frida får en mycket kunnig och engagerad föreläsare och utbildare som har förmågan att väcka och entusiasmera såväl stora som små grupper.

 

Marcus Gustavsson, fd Ordförande Fackförbundet Vision Göteborg

Fackförbundet Vision har samverkat med Frida kring framförallt uppdrag som moderator/samtalsledare, bl.a. som ledare för en paneldiskussion om jämställdhet under Internationella kvinnodagen 8 mars och som moderator för våra seminarier under West Pride i Göteborg. Frida är oerhört engagerad och professionell, och har utfört uppdragen för Vision på ett strålande sätt. Hon är strukturerard och väldigt noga med att förbereda sig väl inför uppdragen. Hon har starkt bidragit till en mängd lyckade och uppskattade medlemsmöten och arrangemang hos oss.

 

Karin Karlsson, Doktorand , Göteborgs universitet

Jag har vid flera tillfällen haft förmånen att få lyssna på Frida Ohlsson Sandahls föreläsningar, både på Kulturhuset Kåken och under West Pride i Göteborg. Frida är en oerhört engagerad och kunnig föreläsare som får åhöraren att tänka utanför ramarna. Jag kan varmt rekommendera alla som har chansen att gå på en av Fridas föreläsningar. Det ger onekligen nya perspektiv på livet!